مدرس و مشاوراستراتژیک رضا فضلعلی

مدرس استراتژیک مشاور استراتژیک رضا فضلعلی مدیریت استراتژیک

مدرس و مشاوراستراتژیک رضا فضلعلی

مدرس استراتژیک مشاور استراتژیک رضا فضلعلی مدیریت استراتژیک

مدرس و مشاوراستراتژیک رضا فضلعلی

مدرس استراتژیک مشاور استراتژیک رضا فضلعلی مدیریت استراتژیک 09122940409

  • ۰
  • ۰

 تام پیترز Tom Peters

متولد سال 1942 در بالتیمور آمریکا. دارای مدرک مهندسی ساختمان از  دانشگاه کرنل، کارشناسی ارشد و دکترا در رفتار سازمانی از دانشگاه استنفورد.

وی مبدع الگوی “هفت S مکنزی” در شرکت مشاوره مکنزی است که به ارزش های مشترک و کارکنان، راهبردها، سیستم‌ها، ساختار، مهارت ها و منش مدیریت اشاره می‌کند. در حقیقت این تحول بزرگی بود که تفکر مدیریت را از نظریه‌های سنتی، تحلیل و بوروکراتیک به سوی نگرش نوآوری، احساس‌گرایی و رفتارگرایی تغییر داد.

معروفترین کتاب وی “درجستجوی بهترین” است که برای وی شهرت جهانی به ارمغان آورد. مجله فوچون، تام پیترز را به عنوان پیشرو رهبری در مدیریت معرفی کرد.

پیترز هشت رکن را در تفکراتش در این کتاب مطرح می‌کند:

1. بهترین سازمان آن است که از بروکراسی رهایی یابد و فعالیت های خود را به نحو مطلوب انجام دهد.

2. سازمان موفق باید با مشتریان ارتباط نزدیک داشته باشد.

3. کارآفرینان دارای آزادی فکر، عمل و سرمایه گذاری در سازمان خود هستند.

4. بهره وری تنها حاصل و نتیجه سرمایه گذاری و برنامه اقتصادی سازمان های بزرگ نیست بلکه ارتباط به مدیریت صحیح سازمان نیز دارد.

5. توجه به ارزش ها از مهم ترین عوامل است. این عامل سازنده در نگرش هفت S مطالعات شرکت مکنزی شرح داده شده است.

6. سازمان ها باید به توانمندی های اصلی خود توجه داشته باشند و از آن دور نشوند.

7. سازمان های پیروز سازمان هایی نیستند که به سیاست های وسیع و توسعه فعالیت ها توجه کنند، بلکه به ساده سازی نظام های اجرایی نیز باید توجه داشته باشند.

8. سرعت بخشیدن به کارها، انعطاف پذیری و کوچک سازی و افزایش اثربخشی راز کامیابی سازمان است

 

وی در سال 1970 به دانشگاه بازگشت و برای تحصیل در مدرسه تجارت استنفورد MBA دریافت کرد و سپس دکترای خود را در زمینه رفتار سازمانی در سال 1977 دریافت کرد. عنوان پایان نامه وی "الگوهای برد و باخت: تأثیرات بر روی رویکرد و اجتناب از طرف دوستان و دشمنان. " کارل ویک برای ارائه مقاله مقاله خود در سال 1984 ، به پیترز اعتبار داد: " پیروزی های کوچک: بازتعریف مقیاس مشکلات اجتماعی ".

 

پیترز در حالی که در استنفورد بود تحت تأثیر جیم جی مارچ ، هربرت سایمون (هر دو در استنفورد) و کارل ویک (در دانشگاه میشیگان) قرار گرفت. بعداً ، او اشاره کرد که تحت تأثیر داگلاس مک گریگور و Einar Thorsrud قرار گرفته است.

 

در سال 2004 نیز دکترای افتخاری را از دانشگاه دولتی مدیریت مسکو دریافت کرد.

وی از 1966 تا 1970 در نیروی دریایی ایالات متحده خدمت کرد و دو اعزام به عنوان Seabee نیروی دریایی به ویتنام انجام داد و سپس بعداً در پنتاگون مشغول به کار شد. وی از سال 1973 تا 1974 در کاخ سفید به عنوان مشاور ارشد سو abuse مصرف مواد مخدر ، در زمان دولت نیکسون کار کرد. پیترز به تأثیر سرهنگ جان بویید ، استراتژیست نظامی در تألیفات بعدی خود اعتراف کرده است.

 

از 1974 تا 1981 ، پیترز به عنوان مشاور مدیریت در McKinsey & Company مشغول به کار شد و در سال 1979 به عنوان یک شرکت و رهبر عملکرد سازمان اثربخشی درآمد. در 1981 ، وی McKinsey را ترک کرد و به عنوان یک مشاور مستقل درآمد.

 

در سال 1990 ، از انتشارات وزارت تجارت و صنعت انگلیس (DTI) به پیترز به عنوان یکی از گوروهای با کیفیت جهان یاد می شد.

 

در سال 1995 ، نیویورک تایمز از پیترز به عنوان یکی از سه متخصص تجارت برتر با بیشترین تقاضا به عنوان سخنران همراه با دانیل بوروس و راجر بلکول نام برد.

 

در سال 2017 ، متفکران 50 به پیترز جایزه یک عمر دستاورد خود را به دلیل هموار کردن راه "رهبری فکر" و "صنایع کتاب تجاری" اهدا کردند.

 

انتشار کتاب تجاری محبوب در جستجوی تعالی در سال 1982 نقطه عطفی در زندگی پیترز بود.

 

پیترز اظهار داشت که مدیرعامل جدید ، ران دانیل ، مستقیماً پس از فارغ التحصیلی از دکترای استنفورد در سال 1977 ، و بازگشت به مک کینزی ، "یک وظیفه جذاب" را به او تحویل داد. با انگیزه ایده های جدید از گروه مشاوره ای بوستون بروس هندرسون ، دانیل خاطرنشان کرد که مشاغل اغلب نتوانسته اند به طور م effectivelyاثر استراتژی های جدید را پیاده کنند ، بنابراین از پیترز "خواسته شد تا" اثربخشی سازمان "و" موارد پیاده سازی "را در یک پروژه انفرادی بی نتیجه در دفتر مک کینزی واقعاً در سن فرانسیسکو قرار دهد. "

 

کتاب «در جستجوی تعالی» در سال 1982 منتشر شد. با ظهور مجموعه ای از ویژه برنامه های تلویزیونی بر اساس کتاب و میزبان پیترز در PBS ، این کتاب به عنوان یک کتاب پرفروش شناخته شد. ایده های اصلی حمایت از حل مشکلات کسب و کار با کمترین هزینه سربار فرآیند تجارت و توانمند سازی تصمیم گیرندگان در چندین سطح یک شرکت بود.

 

شماره دسامبر سال 2001 شرکت سریع به نقل از پیترز اذعان کرد که او و واترمن داده های اساسی "در جستجوی تعالی" را جعل کرده اند. از او نقل شده است که می گوید: "این آبجو بسیار کوچک است ، اما خوب اعتراف می کنم که ارزش آن را دارد: ما داده ها را جعل کردیم. بسیاری از افراد در آن زمان آن را پیشنهاد دادند." او بعداً اصرار داشت که این واقعیت خلاف واقع است و اینکه او قربانی "عنوانی تهاجمی" شده است.

1982 - در جستجوی تعالی (نوشته شده توسط رابرت اچ واترمن ، جونیور)

    1985 - اشتیاق به برتری (با نانسی آستین نوشته شده است)

    1987 - در حال رشد در هرج و مرج

    1992 - مدیریت آزادی

    1994 - سمینار تام پیترز: زمان های دیوانه فراخوان سازمان های دیوانه است

    1994 - پیگیری WOW!

    1997 - حلقه نوآوری: شما نمی توانید راه خود را برای رسیدن به عظمت کوچک کنید

    1999 - کتابهای 50List Reinventing Work Series

        1999 - برند شما 50: یا: پنجاه راه برای تبدیل شدن خود از "کارمند" به برندی که تمایز ، تعهد و علاقه را فریاد می زند! (ایجاد مجدد سری کار) ISBN 978-0375407727

        1999 - Project50: پنجاه راه برای تبدیل هر "وظیفه" به پروژه ای که مهم است! (ایجاد مجدد سری کار) ISBN 978-0375407734

        1999 - شرکت خدمات حرفه ای 50: پنجاه راه برای تبدیل "بخش" شما به یک شرکت خدمات حرفه ای که علائم تجاری آن علاقه و نوآوری است! (بازآفرینی مجموعه کارها) ISBN 978-0375407710

    2003 - دوباره تصور کنید! تعالی تجاری در عصر برهم زننده

    2005 - استعداد

    2005 - رهبری

    2005 - طراحی

    2005 - روندها (با مارتا بارلتا نوشته شده است)

    2010 - چیزهای کوچک بزرگ: 163 راه برای تعالی

    2018 - سود تعالی: دیدار با روند کار با کارهایی که عجب و مشاغلی که دوام دارند

 

  • ۹۹/۰۹/۲۷
  • مدرس و مشاور مدیریت استراتژیک

7s

تام

هفت s

پیترز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی