مدرس و مشاوراستراتژیک رضا فضلعلی

مدرس استراتژیک مشاور استراتژیک رضا فضلعلی مدیریت استراتژیک

مدرس و مشاوراستراتژیک رضا فضلعلی

مدرس استراتژیک مشاور استراتژیک رضا فضلعلی مدیریت استراتژیک

مدرس و مشاوراستراتژیک رضا فضلعلی

مدرس استراتژیک مشاور استراتژیک رضا فضلعلی مدیریت استراتژیک 09122940409

  • ۰
  • ۰

الوین تافلر Alvin Toffler

آلوین تافلر (4 اکتبر 1928 - 27 ژوئن 2016) نویسنده ، آینده نگر و تاجر آمریکایی بود که به خاطر آثارش در مورد فن آوری های مدرن ، از جمله انقلاب دیجیتال و انقلاب ارتباطات ، با تأکید بر تأثیرات آنها بر فرهنگ های جهان ، مشهور بود. وی به عنوان یکی از برجسته ترین آینده پژوهان جهان شناخته می شود.

دارای مدرک زبان انگلیسی از دانشگاه نیویورک. او استاد مهمان بنیاد راسل سیج، استاد مهمان در دانشگاه کرنل ادیتور مجله فورچون است. محقق در شرکت IBM ، زیراکس، AT&T و بسیاری از شرکت های بزرگ دیگر.

تافلر سال‌ها وقت خود را صرف روزنامه‌نگاری کرد و مطالب خود را در بسیاری از نشریات سیاسی، علمی و اقتصادی آن دوران نوشت. در سال 1960، او دعوت‌نامه‌ای از شرکت آی‌بی‌ام دریافت کرد تا مطلبی را در مورد مضامین بلند مدت اجتماعی و سازمانی رایانه بنویسد که همین موضوع او را با فن‌آوری‌های پیشرفته آشنا کرد. همین موضوع باعث شد که مطالب زیادی درباره‌ تغییر بنویسد که امروزه معروف‌ترین مطالب ذکر شده در باب این موضوع در سطح جهان هستند. کتاب موج آینده که نخستین کتاب ارزشمند درباره‌ تغییر است، تنها اندکی پس از تکمیل مقاله‌ آی‌بی‌ام، نوشته شد.

اگرچه او کتب زیاد و مقالات بی‌شماری منتشر کرده اما فلسفه‌ او و عقاید کلیدی او در سه کتاب خلاصه شده‌اند: شوک آینده (1970)، موج سوم (1980) و تغییر قدرت (1990). هر یک از این سه گانه کاری ارزشمند در نوع خود به شمار می‌رود اما آن ها در کنار هم نشانگر عقاید تافلر درباره‌ تغییر به عنوان جریانی بی‌پایان هستند.

تافلر معتقد است که هیچکس آینده را نمی‌تواند پیش‌بینی کند لذا باید تغییر را شناخت و مدیریت کرد. وی در کتاب موج سوم تغییر ایجاد شده را بر اساس اصل مشتری‌گرایی و احترام به مشتری بیان می‌کند. وی اعتقاد دارد که چالش اصلی مدیران سازمان‌ها امروزه بیشتر سازش با فناوری های پیشرفته اطلاعات و ارتباطات است.

در سال 1994 تافلر اعلام کرده بود که اطلاعات کشورها در مورد فعالیت های تروریستی بسیار ناکافی است. هفت سال بعد که واقعه 11 سپتامبر اتفاق افتاد همه پی به نظریات ارزشمندش بردند. یکی از نکات جالب زندگی تافلر عشق و همراهی با همسرش است چرا که همیشه این را مطرح کرده که همه کارهای من با همکاری همسرم بوده.

آخرین کتاب تافلر ” آینده جهان از دیدگاه مذاهب” است.

تافلر سردبیر مجله Fortune بود. وی در کارهای اولیه خود بر روی فناوری و تأثیر آن متمرکز بود ، که آن را "بیش از حد اطلاعات" نامید. در سال 1970 اولین کتاب مهم او درباره آینده ، Future Shock ، به عنوان یک کتاب پرفروش در سراسر جهان شناخته شد و بیش از 6 میلیون نسخه از آن به فروش رفته است.

 

او و همسرش هایدی تافلر ، که در بیشتر کارهایش با او همکاری داشتند ، با بررسی یک کتاب پرفروش دیگر ، موج سوم در سال 1980 ، به بررسی واکنش در برابر تغییرات در جامعه پرداختند. در آن ، او پیشرفت های فن آوری مانند شبیه سازی را پیش بینی کرد. ، رایانه های شخصی ، اینترنت ، تلویزیون کابلی و ارتباطات سیار. تمرکز بعدی وی ، از طریق پرفروش ترین پاورس شیفت (1990) آنها ، افزایش قدرت سخت افزار نظامی قرن 21 و گسترش فناوری های جدید بود.

 

 تافلروهمکاران ، یک شرکت مشاوره مدیریت را تأسیس کرد و یک محقق مدعو در بنیاد راسل سیج ، استاد مدعو در دانشگاه کرنل ، عضو هیئت علمی مدرسه جدید تحقیقات اجتماعی ، خبرنگار کاخ سفید و یک مشاور بازرگانی بود. ایده ها و نوشته های تافلر تأثیر قابل توجهی در تفکر رهبران تجارت و دولت در سراسر جهان از جمله ژائو زیانگ چین و استیو کیس بنیانگذار AOL داشت.

 

آلوین تافلر در  شهر نیویورک متولد شد و در بروکلین بزرگ شد. او پسر رز (آلبوم) و سام تافلر ، خزدار ، هر دو مهاجر یهودی از لهستان بود. او یک خواهر کوچکتر داشت. او در 7 سالگی توسط عمه و عموی خود که با تافلرها زندگی می کرد ، نویسنده شد. تافلر گفت: "آنها روشنفکران ادبی دوران افسردگی بودند و همیشه درباره ایده های مهیج صحبت می کردند."

 

تافلر در سال 1950 از دانشگاه نیویورک به عنوان گرایش انگلیسی فارغ التحصیل شد ، گرچه به دلیل حساب خودش بیشتر از کنکور به فعالیت سیاسی توجه داشت. وی هنگامی که همسر آینده خود ، آدلاید الیزابت فارل (ملقب به "هایدی") را ملاقات کرد ، هنگامی که وی در حال شروع دوره تحصیلات تکمیلی زبانشناسی بود ، آشنا شد. آنها که دانشجویان رادیکال بودند ، تصمیم به ادامه کار فارغ التحصیلی گرفتند و به غرب میانه نقل مکان کردند ، جایی که در 29 آوریل 19 تافلر بسیاری

از ایده های خود را طی مصاحبه ای با سازمان پخش استرالیا در سال 1998 بیان کرد. وی اظهار داشت: جامعه به افرادی نیاز دارد که از سالمندان مراقبت کنند و می دانند چگونه دلسوز و صادق باشند. "جامعه به افرادی که در بیمارستانها کار می کنند نیاز دارد. جامعه به انواع مهارتهایی نیاز دارد که فقط شناختی نباشند ؛ عاطفی و احساسی باشند. شما نمی توانید جامعه را فقط بر روی داده و رایانه اداره کنید."

 

در اوایل کار خود ، پس از سفر به کشورهای دیگر ، از ورودی های جدید و بی شماری که بازدید کنندگان از این فرهنگ های دیگر دریافت می کردند ، آگاه شد. وی طی مصاحبه ای توضیح داد که برخی از بازدیدکنندگان از محیط عجیب "واقعاً گمراه و ناراحت" می شوند ، که وی آن را واکنشی به شوک فرهنگی توصیف کرد. وی از این موضوع ، هنگامی که "از لحاظ فرهنگی" به شما می آید ... و به سرعت به سراغ شما می آید ، یک مشکل دیگر برای آینده پیش بینی کرد. این نوع تغییر فرهنگی ناگهانی در کشور خود ، که احساس می کرد بسیاری از آن نمی فهمند ، منجر به واکنش مشابهی می شود ، یک "شوک آینده" ، که او در کتاب خود با این عنوان نوشت. تافلر می نویسد

 

  • ۹۹/۰۹/۱۴
  • مدرس و مشاور مدیریت استراتژیک

الوین

انقلاب ارتباطات

انقلاب دیجیتال

تافلر

موج آینده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی